Actief software

A-PerfectMatch, de software voor Uitzendbureaus, Detachering en Recruitment!

Live website koppeling
App's (iOS & Android)
Groeps-SMS-en &- emailen
Geïntegreerde facturering
Management dashboard
Vacaturebank
Loonstroken
 Geschikt voor ABU & NBBU

Uitgebreide rapportages
Email scan
Online declaraties
Sjablonen
Mailingen
E-factuur
 LinkedIn, Twitter en Facebook
Telefooncentrale integratie Lees meer

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als de oplossing zo voor de hand ligt. Het verloningspakket Microloon was snel gevonden. Microloon is opgericht in 1988, het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en door het grote succes van Microloon zijn er meer dan 2000 gebruikers. In 2012 is Microloon overgenomen door CASH Software. Zij gaan door met de ontwikkeling van Microloon. APM en Microloon passen naadloos bij elkaar.

Instellingen per kandidaat in APM
Eenvoudiger kan het haast niet, voor de ABU en de NBBU zijn de standaardinstellingen als sets snel gemaakt. Zo'n set wordt vervolgens bij een kandidaat als standaard ingesteld. Bent u niet bij de ABU of NBBU aangesloten kunt u ook zelf de standaardinstellingen eenvoudig, centraal, instellen.

APM sluit naadloos aan bij Microloon
Alle voor Microloon noodzakelijke data wordt reeds in APM vastgelegd. Met een 'druk op de knop' worden kandidaatgegevens, vakantierechten, verzekeringen, pensioen, ziekengeld, levensloopregeling, auto van de zaak details e.d. alsmede periode-data / goedgekeurde declaraties in Microloon ingelezen. In Microloon worden de loonstrookjes direct verwerkt.

Verwerkte gegevens worden terug ingelezen in APM in het loonstrook-archief. Declaratie- en loonstrook-correcties gebeuren in APM, indien er reeds is gefactureerd wordt eenvoudig een creditnota en een nieuwe factuur aangemaakt.

Naast verlonen op basis van declaraties (week,4-weken,maand), zijn ook vaste lonen mogelijk (week,4-weken,maand).

Jaaropgaven kunnen ook vanuit Microloon worden ingelezen in APM, alwaar ze ook geprint worden.

De verwerking/verloning in Microloon kan zowel intern als extern gebeuren.

Dankzij deze koppeling is verlonen mogelijk voor alle CAO's en sectoren, en is niet beperkt tot de uitzend/detacherings branche.

Facturatie

Het aanmaken van facturen gebeurt automatisch in APM, ook handmatig aanmaken is natuurlijk mogelijk, correcties kunt u o.a. doen d.m.v. een credit nota functie.

Alle facturen worden opgeslagen, de factuur opmaak kunt u zelf eenvoudig aanpassen naar uw eigen opmaak. Facturen kunnen op ieder moment worden gemaakt, onafhankelijk van het moment van verlonen.

Per opdrachtgever kan aangegeven worden of er verzamelfacturen gemaakt moeten worden of niet. Verzamelen kan per afdeling, opdracht of alles op 1 factuur.

Brochure downloaden

Brochure downloaden
 1. Voer onderstaand uw gegevens in:
 2. Naam(*)
  Vul uw naam in
 3. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer (vast of mobiel) in
 4. E-mail(*)
  Vul uw e-mail in
 5. Plaats
  Invalid Input
 6. Captcha(*)
  Captcha
    VernieuwOngeldige invoer

Tweets