Actief Software

A-PerfectMatch, de software voor Uitzendbureaus, Detachering en Recruitment!

Live website koppeling
App's (iOS & Android)
Groeps-SMS-en &- emailen
Geïntegreerde facturering
Management dashboard
Vacaturebank
Loonstroken
 Geschikt voor ABU & NBBU

Uitgebreide rapportages
Email scan
Online declaraties
Sjablonen
Mailingen
E-factuur
 LinkedIn, Twitter en Facebook
Telefooncentrale integratie Lees meer

Actiefsoftware is een dynamisch bedrijf dat in 2001 is opgericht. De oprichters zijn reeds in 1992 professioneel begonnen met software ontwikkeling en zijn sinds 1998 actief met het maken van maatwerk software voor de uitzendbranche. In 2003 is de stap gezet om het software pakket op de markt te brengen voor de Uitzend-, Detacherings- en Werving & Selectie branche.

A-PerfectMatch

Het pakket heeft de naam A-PerfectMatch, afgekort APM en is in eerste instantie ontwikkeld in nauwe samenwerking met een gerespecteerd uitzendbureau. Vervolgens is het pakket met behulp van onze allereerste klanten vervolmaakt, inmiddels is het pakket bij zowel ABUNBBU als niet aangesloten klanten in gebruik. Onze software sluit naadloos aan bij het salarisprogramma Microloon en boekhoudprogramma‘s King, Accountview, Twinfield en Exact. Het pakket is innoverend en compleet, standaard maakt u gebruik van onze internet modules op het gebied van vacaturebanken en telefoongegevens.

Het leveren van kwaliteit, service en betrouwbaarheid gecombineerd met een klantvriendelijke prijs heeft er voor gezorgd dat onze klanten van het allereerste uur nog steeds onze klanten zijn.

Een blik in de toekomst

De ontwikkeling van APM gaat constant door, bestaande en nieuwe klanten komen met wensen en opmerkingen. Zover dat mogelijk is zullen wij deze wensen en opmerkingen steeds verwerken in een eerst volgende versie van APM. Verder volgen wij alle ontwikkelingen in de markt nauwlettend. Dat betekent dat er regelmatig nieuwe versies van APM beschikbaar komen. Alle functionaliteiten worden helder en duidelijk omschreven in de handleiding welke vanuit APM online beschikbaar is.

Onze missie

Actief Software kenmerkt zich door haar positieve, sociale en ondernemende instelling. Het team van specialisten beschikt over veel kennis van de uitzendmarkt alsmede van het ontwikkelen van moderne software. Zij richten zich, met een op maat gesneden software pakket, op de uitzend-, detacherings- en W&S branche. Ook de ZZP-bemiddelingsbranche kan perfect gebruik maken van A-Perfectmatch! Centraal in hun handelen staan heldere communicatie en het leveren van een kwalitatief software pakket. Ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd en geïntegreerd. Actief Software weet wat er speelt en maakt op basis daarvan haar keuzes.

Onze visie

Actief Software wil haar klanten een zeer professioneel software pakket bieden tegen een aantrekkelijk tarief. Zij willen een uitstekende service bieden zodat de klanten op een zo efficiënt mogelijk wijze hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij wil Actief Software een substantieel marktaandeel verkrijgen middels een prettige en langdurige samenwerking met haar klanten.

Submenu

Brochure downloaden

Brochure downloaden
 1. Voer onderstaand uw gegevens in:
 2. Naam(*)
  Vul uw naam in
 3. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer (vast of mobiel) in
 4. E-mail(*)
  Vul uw e-mail in
 5. Plaats
  Invalid Input
 6. Captcha(*)
  Captcha
    VernieuwOngeldige invoer

Tweets