Partners

A-PerfectMatch, de software voor Uitzendbureaus, Detachering en Recruitment!

Live website koppeling
App's (iOS & Android)
Groeps-SMS-en &- emailen
Geïntegreerde facturering
Management dashboard
Vacaturebank
Loonstroken
 Geschikt voor ABU & NBBU

Uitgebreide rapportages
Email scan
Online declaraties
Sjablonen
Mailingen
E-factuur
 LinkedIn, Twitter en Facebook
Telefooncentrale integratie Lees meer

ARTRA

ARTRA traint intermediairs op elk punt in de carrière en dat doen zij al meer dan 30 jaar. Met de Basisopleiding Intercedent (BOI) leggen zij een gedegen fundament. Daarnaast bieden zij effectieve commerciële en vaardigheidstrainingen naast een breed pallet aan managementopleidingen.
Ook voor coaching en consultancy gericht op de ontwikkeling van individu én organisatie is ARTRA het juiste loket. Al hun trainers komen zelf uit de flexbranche en weten exact wat er speelt. ARTRA motiveert mensen en stimuleert en inspireert organisaties.
Kortom: ARTRA laat mensen schitteren!

Branche organisatie's

ABU
De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met ruim 370 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 60 procent van de markt en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. Samen realiseren de ABU-leden per jaar meer dan 286 miljoen uitzenduren, waarmee zij niet alleen honderdduizenden uitzendkrachten aan werk en werkervaring helpen, maar ook duizenden ondernemingen helpen aan flexibele arbeidskrachten.


NBBU

NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, is de brancheorganisatie van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van ruim 680 uitzendondernemingen, met name in het segment van het midden- en kleinbedrijf (mkb) van de uitzendbranche. Een NBBU-uitzendonderneming kent zijn regionale markt als geen ander en voldoet bovendien aan de hoogste kwaliteitseisen.

BRO Administraties

BRO Administraties is opgericht eind 2006. Pieter en Niels werkten daarvoor allebei al bijna 10 jaar bij hun voormalige werkgever BRO Administratieve Dienstverlening. Vanaf 2006 hebben zij een deel van deze werkzaamheden voortgezet in BRO Administraties. De kernactiviteiten van BRO Administraties zijn: het verzorgen van financiële administraties, salarisadministraties en back-office werkzaamheden in softwarepakketten voor de uitzendbranche.

CloudVPS hosting

CloudVPS is de nummer 1 cloud provider van Nederland. Of het nu gaat om een enkele machine of om een complex load balanced cluster, met onze flexibele cloud kunt u direct en veilig de Virtual Private Servers (VPSen) creëren die u nodig heeft. Hierbij staat gebruiksgemak centraal.

InGoedeBanen

Snel en gemakkelijk vacatures doorplaatsen naar àlle vacaturebanken! InGoedeBanen.nl is een hulpmiddel om vacatures efficiënt door te plaatsen naar alle vacaturebanken en uw eigen website. Een ideaal hulpmiddel voor arbeidsmarkt-professionals die veel en vaak vacatures plaatsen. InGoedeBanen.nl plaatst uw vacatures automatisch naar vacaturebanken of uw eigen website en leidt het geheel in goede banen.

Knollenstein

Knollenstein is al meer dan 12 jaar marktleider in het automatisch adverteren van vacatures en het enige systeem waarbij u niet per vacature en per job board nog extra gegevens moet invoeren. Dat levert veruit de meeste tijdsbesparing op en is dé reden dat vooraanstaande werving & selectiebureau's, uitzenders, corporates en overheden met ons werken. Circa 50% van de vacatures op de primaire job boards wordt via Knollenstein geplaatst. Onze klanten weten het al: Knollenstein staat voor gebruikersgemak, kwaliteit en innovatie.

Microloon

Microloon werd in 1988 opgericht en heeft als doel om bedrijven in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen bij het zelf voeren van hun loon- en salarisadministratie.

Microloon heeft het gelijknamige programma ontwikkeld, dat inmiddels door circa 2.000 gebruikers met succes wordt gebruikt. Microloon is daardoor uitgegroeid tot een specialist in de ontwikkeling van loon- en salarissoftware. Er wordt geen andere software ontwikkeld: dus alle aandacht voor het programma MICROLOON.

MessageBird

MessageBird is een Software as a Service product van Mobile Tulip. Mobile Tulip verleent internationale operators, SMS aggregators en enterprise bedrijven toegang tot haar SMS Hub. Deze bestaat uit een uniek netwerk van directe verbindingen met operators over de hele wereld. Dit is vaak niet te realiseren door de bedrijven zelf vanwege de complexiteit van het radio netwerk en de specialistische kennis die nodig is om in bepaalde landen berichten af te leveren. Mobile Tulip zorgt dat deze berichten toch aan kunnen komen.

Met MessageBird heeft Mobile Tulip een product neergezet dat zich specifiek richt op het leveren van een totaalpakket aan SMS-diensten voor het MKB en grootbedrijf. Zonder poespas krijgen onze klanten de best mogelijke aflevering van berichten en de meest betrouwbare service.

Ondertekenen.nl

Voorkom onnodig printen, scannen, gegevens overtypen en post versturen. Verlies geen tijd met wachten op een papieren handtekening. Het kan sneller, goedkoper en gebruikersvriendelijker.

Contracten, Offertes, Arbeidsovereenkomsten. Koopovereenkomsten, Taxatierapporten, Behandelovereenkomsten en andere documenten hoeven niet meer op papier. Stuur uw documenten direct vanuit Actief Software ter ondertekening aan uw klanten, en ontvang de documenten retour in de vertrouwde omgeving.

Pay for People

Makkelijk werkgeverschap, wilt u wel de lusten, maar niet de lasten van personeel? Kies dan voor Pay for People. Zij zijn specialist in flexibel werkgeverschap en nemen alle administratieve rompslomp graag bij u weg. U heeft geen werkgeversrisico's meer, lage personeelskosten en een perfecte backoffice.

Textkernel

Textkernel specialiseert zich in semantische recruitment-technologie en levert recruiting tools om het matchen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt te versnellen: meertalige cv parsing, vacatureparsing en semantische searching-, sourcing- en matching-software. Textkernel is opgericht in 2001 als een private commerciële R&D spin-off van onderzoek in Natural Language Processing en Machine Learning aan de Universiteiten van Tilburg, Antwerpen en Amsterdam. Met duizenden klanten wereldwijd opereert Textkernel als één van de marktleiders in haar segment.

Met Textkernel's cv parser kunt u cv's met 1 klik inlezen in APM. De gegevens worden automatisch gestructureerd en verrijkt zodat u deze later gemakkelijk kunt terugvinden. U bespaart hiermee veel tijd en geld op handmatige verwerking van de cv data.

UBL Ready

Met UBL Ready wordt foutloos, gemakkelijk uitwisselen en inboeken van e-facturen realiteit! UBL Ready bevordert dat UBL e-facturen kunnen worden uitgewisseld met leveranciers, klanten, overheden, boekhoudpakketten, billing service providers, scan&herken partijen, etc.

Brochure downloaden

Brochure downloaden
 1. Voer onderstaand uw gegevens in:
 2. Naam(*)
  Vul uw naam in
 3. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer (vast of mobiel) in
 4. E-mail(*)
  Vul uw e-mail in
 5. Plaats
  Invalid Input
 6. Captcha(*)
  Captcha
    VernieuwOngeldige invoer

Tweets