A-PerfectMatch, de software voor Uitzendbureaus, Detachering en Recruitment!

Live website koppeling
App's (iOS & Android)
Groeps-SMS-en &- emailen
Geïntegreerde facturering
Management dashboard
Vacaturebank
Loonstroken
 Geschikt voor ABU & NBBU

Uitgebreide rapportages
Email scan
Online declaraties
Sjablonen
Mailingen
E-factuur
 LinkedIn, Twitter en Facebook
Telefooncentrale integratie Lees meer

Mekano is dé intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers in de industrie. Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche. Met een duidelijke visie over de kracht van flexibilisering. Gevormd door een club jonge en ambitieuze mensen.
Met een koers die Mekano op een unieke manier uitstippelt. Mekano spreekt de taal van zowel de opdrachtgever als de ZZP’er en zorgt ervoor dat ze elkaar kunnen vinden. Snel, efficiënt en succesvol.

372 Bemiddelaars werden door meer dan 8.200 ZZP’ers beoordeeld.
Mekano is door meer dan 8.200 ZZP’ers uitgeroepen tot overall winnaar in de jaarlijkse ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP-Barometer. Daarnaast is Mekano categoriewinnaar 'Contractmanagement' en winnaar in de sector ‘Techniek'.
Kortom: drie keer goud! En daar zijn we trots op.


Meer informatie: www.mekano-industrial.nl


Beautypartner is een vooraanstaande intermediair met focus op de beauty- & cosmeticabranche. "Wat een leuk bedrijf!" Zegt men maar al te vaak als ze van ons bestaan vernemen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Beautypartner is uniek!
Beautypartner is de meest vooraanstaande intermediair en opleider in de beauty branche. Wij zijn er trots op om onder deze naam onze diensten op het gebied van werving & selectie en langdurige detacherings- of uitzendbemiddeling te mogen aanbieden. Deze trots gaat gepaard met een grote ambitie en passie voor het vak.

Veel Schoonheidsspecialisten, Visagisten en (reizende) Cosmetica Consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Wij bemiddelen in beauty vacatures van schoolverlater tot aan Manager. Onze opdrachtgevers zijn diverse nationale- en internationale ondernemingen zoals de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten.
Wil je een opleiding volgen op hoog niveau? Bijvoorbeeld een opleiding tot Visagist, Hairstylist of Cosmetica Consultant? Kijk dan bij het opleidingsaanbod van de Beautypartner Academy.

 

Meer informatie: www.beautypartner.nl


Brochure downloaden

Brochure downloaden
 1. Voer onderstaand uw gegevens in:
 2. Naam(*)
  Vul uw naam in
 3. Telefoonnummer(*)
  Vul uw telefoonnummer (vast of mobiel) in
 4. E-mail(*)
  Vul uw e-mail in
 5. Plaats
  Invalid Input
 6. Captcha(*)
  Captcha
    VernieuwOngeldige invoer

Tweets