Video's

Bekijk onze demonstratie video's om een algehele indruk van A-PerfectMatch te krijgen

1. Inloggen & Basis

In deze video zullen wij de basis van het programma met u doornemen. Door de eenvoudige opbouw hoeft u geen expert te zijn om met onze software te werken. We laten in deze video zien hoe u eenvoudig de informatie op het scherm kunt filteren en ordenen.

2. Kandidaten

In deze video zal het Kandidatenscherm doorlopen worden. We laten zien welke gegevens geregistreerd kunnen worden en demonstreren hoe nieuwe Kandidaten worden ingevoerd; onder andere door het inlezen van een CV via Textkernel.

3. Opdrachtgevers

In deze video zullen we het Opdrachtgeverscherm behandelen. We laten u bijvoorbeeld zien hoe u afdelingen en contactpersonen kunnen aanmaken.

4. Opdrachten

In deze video zullen Opdrachten behandeld worden. We laten zien hoe deze kunnen worden aangemaakt en hoe Opdrachtgevers zélf Opdrachten aan kunnen maken. Als laatste zullen we de Matching functies demonstreren door een geschikte Kandidaat voor een Opdracht zoeken.

5. Verlonen & Factureren

In deze video wordt een voorbeeld gegeven van hoe een verloning met Microloon in zijn werk gaat. We voeren een declaratie in voor een Kandidaat, maken een loonstrook aan en factureren de Opdrachtgever.

6. Dashboard & Query's

In deze video doorlopen we één van de belangrijkste schermen van APM: het Dashboard. Vervolgens demonstreren wij de veelzijdigheid van query's en geven u een indruk wat dit u voor extra functionaliteit kan bieden.

7. Webportals

In deze video demonstreren we de webportals die bij APM worden meegeleverd en hoe deze geïmplementeerd kunnen worden. We laten onder andere de afwikkeling zien van werkbriefjes die via internet worden ingevoerd.

8. Apps

In deze laatste video doorlopen we de APM smartphone app en bekijken we de mogelijkheden voor Consultant, Opdrachtgever en Kandidaat.


Brochure

 

Download onze brochure

In onze brochure vindt u alle informatie over A-PerfectMatch in één bestand. Handig om later nog eens te bekijken of door te sturen.

 
Magazine-Alow3
 
Top