Detachering software

Actief Software biedt een uitstekend pakket voor al uw detachering handelingen.


Actief Software is sinds 2003 actief met de ontwikkeling van detacheringssoftware. Bij de software voor detacheren gaan we uit van het feit dat werknemers wel een vast salaris krijgen, maar er door middel van ingevoerde declaraties gefactureerd wordt. Uiteraard is verloning en facturatie maar een klein onderdeel van de detacheringssoftware. Vanuit ons systeem kunt u werven, selecteren en plaatsen, maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen.

Detacheren met A-PerfectMatch

Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een uitgebreid en compleet pakket voor een aangename prijs.

Contractbeheer

A-PerfectMatch biedt zeer uitgebreide contractbeheer mogelijkheden: met de sjabloonfunctie kunt u automatisch contracten generen welke u digitaal kunt laten ondertekenen door de koppeling met Ondertekenen.nl. Loopt het contract bijna af? APM laat u dit weten zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Smartphone apps

Met de gratis apps van A-PerfectMatch maakt u het uw klanten extra makkelijk. Zo kunnen zij door werknemers ingediende werkbriefjes afhandelen, zélf nieuwe vacatures aanmaken en direct naar geschikte kandidaten zoeken om openstaande posities te vervullen. Het enige wat u hoeft te doen is goedkeuren.

Geavanceerde matching

Binnen A-PerfectMatch kunt u alle kanten op matchen: u kunt kandidaten aan opdrachten en opdrachtgevers matchen én andersom. U kiest zelf waarop u matcht, hoeveel de verschillende criteria ten opzichte van elkaar wegen en welke vereisten verplicht zijn of niet. Naast de gebruikelijke punten als opleidingen en werkervaring, doorzoekt APM ook CV's en worden open diensten en beschikbaarheid van de kandidaat met elkaar vergeleken.

CV parsing

Dankzij de integratie van Textkernal is het invoeren van nieuwe werknemers bijna kinderwerk. A-PerfectMatch is in staat CV's in te lezen en gegevens als opleidingen, vaardigheden en werkervaring automatisch in te vullen in het systeem. Naast doc- en pdf-bestanden kunt u ook internetprofielen van sites als LinkedIn, Indeed, Monsterboard en Werk.nl direct importeren.
Top