Via dit scherm kunt u een Kandidaat toevoegen aan de hand van een CV bestand. U heeft hiervoor een account bij textkernel nodig. De account gegevens hiervoor dienen ingevuld te worden in het tabblad <Text Kernel> onder <Instellingen> in <Tabel onderhoud>.


Begin door een bestand toe te voegen met de <Kies CV>  knop. Het bestand wordt gekoppeld en naar textkernel gestuurd. Textkernel zet het bestand om in XML-formaat. A-PerfectMatch extraheert de velden uit de XML gegevens en plaatst ze in de corresponderende velden. Helaas werkt textkernel niet foutloos. Controleer daarom alle velden goed.


Het tabblad <Algemeen> bevat alleen tekstvelden. De tabbladen <Opleidingen>, <Cursussen>, <Registraties>, <Werkervaringen> en <Vaardigheden> bevatten voor elke item een blok. De blokken kunt u selecteren door erop te klikken. Er verschijnt dan een blauwe rand om het blok.


Een uitleg over de knoppen boven de blokken:


Icoon

Naam

Omschrijving

Hotkey

Toevoegen

Een nieuw blok toevoegen.


Wissen

Het geselecteerde blok wissen.


Opzoeken in CV

De gegevens van het geselecteerde blok opzoeken in het CV.In het geval van keuze lijsten (Opleiding, Functie, etc.) wordt naar de best passende mogelijkheid gezocht. In de gele velden van de blokken wordt de oorspronkelijke waarde vanuit het XML getoond, zodat u de juiste keuze kunt maken of controleren wat er door textkernel gekozen is. Indien de waarde niet in de tabellen A-PerfectMatch voorkomt, kunt u deze toevoegen met de  knop in het gele veld.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easily create EBooks