In het tabblad <Contacten> worden de laatste 300 Contacten waar de Opdrachtgever aan gekoppeld is weergegeven. Een Contact in A-PerfectMatch is een registratie van een moment waarop contact is geweest tussen een Consultant en, bijvoorbeeld, een Opdrachtgever of Kandidaat. Daarnaast wordt er geregistreerd via welk medium dit Contact heeft plaatsgevonden (e-mail, telefoon, etc.) en op welk moment dit was. Als een Consultant de optie <Outlook scan> aan heeft staan in <Consultant info>, zullen voor e-mails automatisch Contacten worden aangemaakt. Ook als u <Belt> via A-PerfectMatch zullen er automatisch Contacten worden aangemaakt.


U kunt hier nieuwe Contacten aanmaken en bestaande Contacten wijzigen. Als bij een Contact het veld Omschrijving is ingevuld, kunt u bij het selecteren van een Contact de inhoud daarvan onderin in het scherm zien. Rechtsboven in het tabblad is een <Zoekveld> om de Contacten te doorzoeken.


Hieronder een uitleg over de verschillende knoppen:


Icoon

Naam

Omschrijving

Hotkey

Toevoegen

Een Contact toevoegen. Opent het <Contactscherm>.


Wijzigen

Het geselecteerde Contact wijzigen. Opent het <Contactscherm>.


Wissen

Het geselecteerde Contact wissen.


Kopieren

Het geselecteerde Contact kopiƫren.


Filteren

De <Filterfunctie> aan of uit zetten.


Groeperen

De <Groepeerfunctie> aan of uit zetten.


Grid afdrukken

Het Grid <Afdrukken of exporteren>.


Bellen

Telefoonnummer(s) van de Opdrachtgever en Contactpersonen weergeven en eventueel <Bellen>. Indien u belt vanuit A-PerfectMatch, wordt er automatisch een nieuw Contact aangemaakt.


Smsen

Een Contactpersoon <Smsen>. Na het versturen van een SMS wordt er wordt er automatisch een nieuw Contact aangemaakt.


Sjablonen

Een Word document, e-mail of SMS aanmaken aan de hand van een <Sjabloon>.


Agenda

Een Agenda punt aanmaken, gekoppeld aan het geselecteerde Contact. Opent het <Agendascherm>.


Kandidaat info

Het <Kandidaatscherm> openen.


Opdracht info

Het <Opdrachtscherm> openen.


Toon alle contacten

Indien de Opdrachtgever meer dan 300 Contacten heeft, kunt u ze met deze knop allemaal weer laten geven.N.B.1: A-PerfectMatch is in staat uw Outlook te scannen en e-mails van Kandidaten, Contactpersonen en Opdrachtgevers automatisch onder <Contacten> te plaatsen. De verschillende instellingen kunt u vinden in het tabblad <Outlook> onder <Instellingen> in <Tabel onderhoud> en <Consultant info> in het <Bestand> menu.

N.B.2: Dit <Grid> beschikt over 'Drag & Drop' functionaliteit. Dit houdt in dat u bestanden vanaf uw PC en/of bijlagen en e-mails uit Outlook naar dit Grid toe kunt slepen om ze toe te voegen.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Easy to use tool to create HTML Help files and Help web sites