Introductie

Met de koppeling van A-PerfectMatch naar InGoedeBanen.nl, is deze extra tijdwinst op het gebied van vacature plaatsingen voor A-PerfectMatch klanten binnen handbereik. InGoedeBanen.nl verzorgt vacatureplaatsingen en -beheer naar alle vacaturebanken die u wilt.


InGoedeBanen.nl legt de nadruk op kwaliteit, is snel en is ook nog eens zeer betaalbaar (vanaf €79,- per maand). En mocht er eens iets niet goed gaan, dan staan we u binnen 1 werkdag inhoudelijk te woord. InGoedebanen.nl levert een besparing op voor elk bedrijf dat gebruik maakt van meerdere vacaturebanken en meer dan 10 vacatures per week plaatst of aanpast.


Een aantal voordelen op een rij:

  • Forse tijdswinst op vacatureplaatsingen, alle vacaturebanken gekoppeld.
  • Snelle webbased software, vacatures worden in de regel binnen 20 minuten doorgeplaatst.
  • Uitgebreide management informatie: hoe "presteren" uw vacatures op de vacaturebanken?
  • Quota: bepaal hoeveel vacatures per maand mogen worden geplaatst op vacaturebanken.
  • Maatwerk aanpassingen zijn mogelijk. In bepaalde gevallen zelfs zonder kosten.
  • Prettige en professionele dienstverlening, korte responstijden.
  • Samenwerking met uw leverancier Actief Software, daardoor verloopt de koppeling met uw recruitmentpakket zonder problemen.


Gratis Proefperiode

U kunt een maand lang gratis en zonder verplichtingen zowel de kóppeling tussen A-PerfectMatch en InGoedeBanen.nl als InGoedeBanen.nl zélf uitproberen. Op deze manier kunt u alle functionaliteiten goed testen. U besluit pas na deze periode of u gebruik blijft maken van InGoedeBanen.nl.


Introductie aanbod

Het eerste jaar ontvangt u een korting van 20% op de tarieven van InGoedeBanen.nl. Kijk voor extra informatie en prijzen op de website: InGoedeBanen.nl. Uw vragen kunt natuurlijk ook mailen naar

info@ingoedebanen.nl.


InGoedeBanen gebruiken in A-PerfectMatch

De InGoedeBanen (IGB) interface is een soort wizard in A-PerfectMatch, de Consultant moet alle velden doorlopen en aanvullen of wijzigen. Als alles correct is dan kan de Opdracht verzonden worden. Het proces is niet vol automatisch, omdat velden uit A-PerfectMatch nooit volledig overeenkomen met velden van alle vacature sites. Een Consultant kan dus nog handmatige aanvullingen doen.


IGB activeren binnen A-PerfectMatch

Het activeren van IGB doet u op het tabblad <IGB & KS> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud>. Neem vervolgens contact op met Actief Software om de koppeling te laten activeren.


IGB gebruiken binnen A-PerfectMatch

Om een Opdracht naar IGB te versturen gaat u als eerste naar het <Opdrachtenoverzicht>. Selecteer daar de Opdracht die u wenst te versturen en klik op de <In Goede Banen>  knop. Het <Opdracht naar de jobsites scherm> opent. Controleer de gegevens op de verschillende tabbladen. Als alles klopt kunt u op het tabblad <Contact info & Versturen> op Versturen klikken. Als alles goed is gegaan wordt in het veld Resultaat de link getoond waarmee u de geplaatste vacature kunt bekijken.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured EBook editor