Uitzendbureau software

Actief Software biedt een uitstekend pakket voor uw uitzendbureau.


Actief Software is al 12 jaar succesvol actief in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van innovatieve uitzendsoftware, genaamd A-PerfectMatch. Wij volgen met succes alle trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche. Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een modern pakket en een proactieve ontwikkeling. Naast ondersteuning van het volledige uitzend-proces, bieden wij u ook gratis Apps én Sitepagina’s voor uw klanten en uitzendkrachten. Ook voor de consultants is een App voor onderweg beschikbaar.

Wat Actief Software u meer biedt dan andere software-leveranciers in deze branche, is de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van maatwerk. Hiermee kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten! Lees meer...»

Uitzenden met A-PerfectMatch

Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een uitgebreid en compleet pakket voor uw uitzendbureau.

Lage prijs

Géén verplichte meerjarige contracten, géén verborgen kosten en zéér scherpe tarieven. Alle modules zijn in de prijs inbegrepen. Bereken nu direct uw maandtarief met onze kostencalculator.

Support met TeamViewer

Komt u er even niet uit? A-PerfectMatch komt samen met programma TeamViewer. Dit stelt ons in staat om met u mee te kijken en eventueel uw PC tijdelijk over te nemen. Zo kunt u direct laten zien waar u tegenaan loopt en kunnen wij direct helpen. Wel zo handig!

Website integratie

Elk pakket van A-PerfectMatch wordt geleverd met interactieve internet pagina's welke in uw eigen site geïntegreerd kunnen worden. Deze pagina's zijn gekoppeld met A-PerfectMatch, waardoor ze altijd actueel zijn!

ABU en NBBU

A-PerfectMatch beschikt over ondersteuning voor zowel de ABU als NBBU cao's: fase voortgang wordt automatisch bijgehouden en u wordt tijdig op de hoogte gesteld als er actie ondernomen moet worden.
Top