Met het <Facturen selectiescherm> kunt u instellen welke Facturen weergegeven dienen te worden op het <Facturenoverzicht>.


Hieronder een uitleg over de verschillende velden:


 Als standaard gebruiken

Sla de huidige instellingen van dit scherm op als standaard instellingen.

Consultant

Toon alléén alleen de Facturen die aan een bepaalde Consultant zijn toegewezen. Standaard wordt de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Consultants kunt u beheren via <Consultants> in <Tabel onderhoud>.

Filiaal

Toon alléén de Facturen die aan een bepaald Filiaal zijn toegewezen. Standaard wordt hier het Filiaal van de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Filialen kunt u beheren via <Filialen> in <Tabel onderhoud>.

Groep

Toon alléén de Facturen die aan een bepaalde Groep zijn toegewezen. Standaard wordt hier de groep van de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Groepen kunt u beheren via <Groepen> in <Tabel onderhoud>.

Opdrachtgever

Toon alléén de Facturen die aan een bepaalde Opdrachtgever zijn toegewezen. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>.

Afdeling

Toon alléén de Facturen die aan een bepaalde Afdeling zijn toegewezen. Werkt alleen als u een Opdrachtgever heeft geselecteerd. De te selecteren Afdelingen kunt u beheren via <Afdelingen> van de <Opdrachtgever>.

Kandidaat

Toon alléén de Facturen die aan een bepaalde Kandidaat zijn toegewezen. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>.

Max. aantal records

Het maximale aantal Facturen dat getoond.

Betaald

Indien deze optie aan staat worden alleen Facturen die als Betaald zijn gekenmerkt getoond (zie tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>).

Boekdatum van - t/m

Toon alléén de Facturen van en/of tot en met een bepaalde boekdatum.

Aanmaakdatum van - t/m

Toon alléén de Facturen van en/of tot en met een bepaalde aanmaakdatum.

Van code

Toon alléén de Facturen waarvan de Code (zie tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>) hoger is de hier ingevulde.

Tot/met code

Toon alléén de Facturen waarvan de Code (zie tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>) lager is of gelijk aan de hier ingevulde.

Periode

Toon alléén de Facturen van een bepaalde Periode (zie tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>).

Nog niet afgedrukte

Indien deze optie aan staat worden alleen Facturen zonder een Afdrukdatum getoond (zie tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>).


N.B.: De waardes van de menu's kunnen geleegd worden door een menu te selecteren en op de <Delete> toets te drukken.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Free EPub and documentation generator