In het tabblad <Algemeen> wordt de algemene informatie van de Opdrachtgever getoond.


Hieronder een uitleg over de verschillende knoppen en velden. Blauw gemarkeerde velden worden verplicht als de Opdrachtgever van Prospect status wordt afgehaald:


Naam

Naam van de Opdrachtgever.*1

Adres

Straat en huisnummer.

Postcode

Postcode.

Plaats

Plaatsnaam.*2

Land

Land.

Sector

De Sector waarbinnen de Opdrachtgever actief is. De te selecteren Sectoren kunt u beheren via <Sectoren> in <Tabel onderhoud>. Vanuit hier kunt u ook direct missende sectoren toevoegen zonder eerst nog naar het tabel onderhoud te gaan.

Regio

De Regio waarbinnen de Opdrachtgever actief is. Regio's kunt u beheren via <Regio's> in <Tabel onderhoud>. Vanuit hier kunt u ook direct missende sectoren toevoegen zonder eerst nog naar het tabel onderhoud te gaan.

Contactpersoon

Het Contactpersoon van de Opdrachtgever. De te selecteren Contactpersonen kunt u beheren in het tabblad <Contactpersonen> in het <Opdrachtgeverscherm>.

Contactpersoon aanmaken

Indien het gewenste Contactpersoon niet in de lijst staat, kunt u met deze knop een nieuw Contactpersoon bij deze Opdrachtgever aanmaken. Opent het <Contactpersoonscherm>.

Type

Het type Opdrachtgever. De te selecteren Types kunt u beheren via <Opdrachtgever types> in <Tabel onderhoud>.

Telefoon

Telefoonnummer. Als dit veld is ingevuld kunt u direct het <Bellenscherm> openen door op het nummer te dubbelklikken.

Fax

Faxnummer.

Email

E-mail adres.

Scan

Indien deze optie aan staat zal de Opdrachtgever mee worden genomen in de <Outlook scan>.

Home page

Home page van de Opdrachtgever.

Medewerkers

Aantal medewerkers.

Infopakket

Het infopakket dat u aan de Opdrachtgever hebt gegeven.

Debiteur nummer

Debiteur nummer.

Score factor

De factor waarmee de <Matchscore> van de Opdrachtgever wordt vermenigvuldigd.

Prospect

Indien deze optie aan staat zal de Opdrachtgever worden gezien als een potentiĆ«le Opdrachtgever. Nog niet alle verplichte velden hoeven worden ingevuld.

Eigen bedrijf

Indien u uw eigen medewerkers wilt verlonen via A-PerfectMatch, dient u uw eigen bedrijf in te voeren als Opdrachtgever en deze optie aan te zetten.

Internationaal

Zet deze optie aan indien de Opdrachtgever internationaal actief is.

Wissen

Met deze optie kunt u aangeven dat een Opdrachtgever gewist moet worden. Enkel deze optie aanzetten zal de Opdrachtgever niet wissen. Het werkelijke wissen kan enkel gedaan worden door een Consultant die lid is van <Toegangsgroep> 1.

Passief

Indien deze optie aan staat zal de Opdrachtgever niet meegenomen worden in matchen, kunnen Kandidaten niet geplaatst worden, etc.

Code

De unieke database code die is toegewezen aan de Opdrachtgever.

Consultant

De Consultant die toegewezen is aan deze Opdrachtgever. Deze Consultant krijgt Agenda punten betreffende deze Opdrachtgever toegewezen door de <Agenda Automaat>. Standaard is dit de Consultant die de Opdrachtgever gegevens heeft aangemaakt.

Groep

De Groep waar deze Opdrachtgever aan is toegewezen. Groepen kunt u beheren via <Groepen> in <Tabel onderhoud>.

Filiaal

Het Filiaal waar deze Opdrachtgever aan is toegewezen. Filialen kunt u beheren via <Filialen> in <Tabel onderhoud>.

Memo

De inhoud van het <Memo I> tabblad. Kan worden uitgezet op het tabblad <Algemeen> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud>.


N.B.1: *1Op het tabblad <Opties> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud> is de optie 'Vraag: Een kandidaat met deze naam bestaat al! Doorgaan?' te vinden.

N.B.2: *2Op het tabblad <Opties> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud> is de optie 'Woonplaats/Plaats default in hoofdletters' te vinden, waarmee de plaats standaard in hoofdletters gezet kan worden.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured Help generator