Lijst van waarden die gekozen kan worden onder 'Project' op het tabblad <Algemeen> van het <Plaatsingscherm>, het tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>, het tabblad <Algemeen> van het <Opdrachtscherm> en de tabbladen <Ontbrekende declaraties> en <Gereedstaande declaraties voor export> van het <Declaratie controle scherm>.


Met Projecten kan onderscheid worden gemaakt tussen verschillende administraties. Indien u hier gebruik van wil maken is het noodzakelijk om op het tabblad <Facturen exporteren> onder het tabblad <Factureren> van <Verlonen & Factureren> de optie 'Gebruik project code' aan te zetten.


Project code wordt naar Microloon geƫxporteerd als Afdeling.


Bij het toevoegen of wijzigen van een regel opent een scherm. Een uitleg over de verschillende velden:


Code

De database code die is toegewezen aan de betreffende regel.

Omschrijving

Omschrijving van de regel.

Referentie

Extra externe aanduiding.

Tonen

Indien deze optie aan staat zal de regel te kiezen zijn in de betreffende menu's.

Grootboekrekening (verkoop)

Het hulprekeningnummer/grootboeknummer wordt gebruikt voor een gescheiden administratie in boekhoudprogramma's. Gebruik dit veld voor de verkoop.

Grootboekrekening (inkoop)

Het hulprekeningnummer/grootboeknummer wordt gebruikt voor een gescheiden administratie in boekhoudprogramma's. Gebruik dit veld voor de inkoop.

Kostenplaats

Wordt gebruikt voor het exporteren naar boekhoudprogramma Exact.


Let op: Het wissen of wijzigen van regels kan invloed hebben op gerelateerde Plaatsingen, Facturen en Opdrachten informatie.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Create HTML Help, DOC, PDF and print manuals from 1 single source