In het tabblad <Algemeen> wordt de algemene informatie van de Opdracht getoond.


Hieronder een uitleg over de verschillende knoppen en velden. Blauw gemarkeerde velden worden verplicht als de Opdracht van Prospect status wordt afgehaald:


Opdrachtgever

De Opdrachtgever van de Opdracht. Als u de eerste letters van de Opdrachtgever intypt springt u automatisch naar de betreffende Opdrachtgever in de lijst. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>. Bij reeds aangemaakte Opdrachten is de Opdrachtgever niet meer aan te passen.

Afdeling

De bijbehorende Afdeling van de Opdrachtgever. De te selecteren Afdelingen kunt u beheren in het tabblad <Afdelingen> in het <Opdrachtgeverscherm>.

Afdeling aanmaken

Indien het gewenste Afdeling niet in de lijst staat, kunt u met deze knop een nieuwe Afdeling bij de Opdrachtgever aanmaken. Opent het <Afdelingscherm>.

Contactpersoon

Het Contactpersoon voor de Opdracht. De te selecteren Contactpersonen kunt u beheren in het tabblad <Contactpersonen> in het <Opdrachtgeverscherm>.

Contactpersoon aanmaken

Indien het gewenste Contactpersoon niet in de lijst staat, kunt u met deze knop een nieuwe Contactpersoon bij de Opdrachtgever aanmaken. Opent het <Contactpersoonscherm>.

Contactpersoon 2

Een eventueel tweede Contactpersoon van de Opdrachtgever. De te selecteren Contactpersonen kunt u beheren in het tabblad <Contactpersonen> in het <Opdrachtgeverscherm>.

Opdrachtstatus 

De Status van de Opdracht. De te selecteren Opdrachtstatussen kunt u beheren via <Opdrachtstatussen> in <Tabel onderhoud>.

Opdrachtstatus geschiedenis

Geschiedenis van de Opdrachtstatus. Met datum van de wijziging en de Consultant die de wijziging heeft gemaakt.

Nodig

Aantal benodigde mensen

Vervuld

Geeft het aantal geplaatste Kandidaten weer.

Actief

Geeft het aantal actieve Plaatsingen weer.

Functie 1

De gewenste Functie voor de Opdracht. De te selecteren Functies kunt u beheren via <Functies> in <Tabel onderhoud>.

Functie 2

Een eventueel tweede gewenste Functie voor de Opdracht. De te selecteren Functies kunt u beheren via <Functies> in <Tabel onderhoud>.

Korte omschrijving

Korte omschrijving van werkzaamheden of andere informatie. Wordt bij het zoeken naar <Geschikte kandidaten> gebruikt als sleutelwoord.*

Referentie

Vrij veld om een referentie code aan de Opdracht mee te geven. Kan gebruikt worden bij het maken van <Sjablonen>.

Categorie

De Categorie van de Opdracht. De te selecteren Categorieën kunt u beheren via <Categorie> in <Tabel onderhoud>. Indien u slechts één Categorie heeft gedefinieerd wordt deze automatisch ingevuld bij het aanmaken van een nieuwe Opdracht.

Project

Het Project waar de Opdracht onder valt. De te selecteren Projecten kunt u beheren via <Projecten> in <Tabel onderhoud>.

Sector

De Sector van de Opdracht. De te selecteren Sectoren kunt u beheren via <Sectoren> in <Tabel onderhoud>.

Regio

De Regio van de Opdracht.  De te selecteren Regio's kunt u beheren via <Regio's> in <Tabel onderhoud>.

Fixed prijs

Indien er een vaste prijs is afgesproken kan deze hier worden opgegeven.

Gerealiseerd

Het bedrag van de vaste prijs dat al gerealiseerd is. Dit bedrag wordt berekend aan de hand van gemaakte fixed prijs Facturen (zie veld 'Opdracht (fixed prijs)' op tabblad <Algemeen> van het <Factuurscherm>). Deze Facturen kunt u terugvinden onder het <Omzet> tabblad.

Internet

Indien deze optie aan staat is de Opdracht zichtbaar op de <Internet pagina's>.

Prospect

Indien deze optie aan staat zal de Opdracht worden gezien als een potentiële Opdracht. Nog niet alle verplichte velden hoeven worden ingevuld.

Wissen

Met deze optie kunt u aangeven dat een Opdracht gewist moet worden. Enkel deze optie aanzetten zal de Opdracht niet wissen. Het werkelijke wissen kan enkel gedaan worden door een Consultant die lid is van <Toegangsgroep> 1.

Kenmerk

Het Kenmerk van de Opdracht. De te selecteren Kenmerken kunt u beheren via <Kenmerken> in <Tabel onderhoud>.

Datum binnen

Datum waarop de Opdracht is ingevoerd in het systeem. Klik op ▼ voor een kalender.

Binnen via

Wijze waarop Opdracht binnen is gekomen bij uw organisatie. De te selecteren items kunt u beheren via <Binnen> in <Tabel onderhoud>.

Sluitingsdatum

Indien er een einddatum is afgesproken kan deze hier worden opgegeven. Klik op ▼ voor een kalender.

Afgewerkt

Indien deze functie aan staat is de Opdracht volledig afgehandeld, incl. het verwerken van de laatste Declaraties. Bij het invullen van het veld Afgewerkt bij een opdracht wordt gecheckt of er nog actieve plaatsingen of plaatsingen met einddatum groter dan de afgewerkt datum zijn.

Afgewerkt datum

Datum waarop de Opdracht als Afgewerkt is gemarkeerd.

Type

De Type van de Opdracht. De te selecteren Type kunt u beheren via <Opdracht types> in <Tabel onderhoud>.

Code

De unieke database code die is toegewezen aan de Kandidaat.

Consultant

De Consultant die toegewezen is aan deze Opdracht. Deze Consultant krijgt Agenda punten betreffende deze Opdracht toegewezen door de <Agenda automaat>. Standaard is dit de Consultant die de Opdracht gegevens heeft aangemaakt.

Groep

De Groep waar deze Opdracht aan is toegewezen. Groepen kunt u beheren via <Groepen> in <Tabel onderhoud>.

Filiaal

Het Filiaal waar deze Opdracht aan is toegewezen. Filialen kunt u beheren via <Filialen> in <Tabel onderhoud>.

Memo

De inhoud van het <Memo> tabblad. Kan uit worden gezet op het tabblad <Algemeen> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud>.

Openstaande checklisten

Voorvertoning van openstaande checklisten uit het <Checklisten> scherm.


N.B.: *Op het tabblad <Opties> van <Instellingen> in <Tabel onderhoud> is de optie 'Bij "Geschikte kandidaten" omschrijving van de opdracht niet gebruiken als sleutelwoord' te vinden.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Full-featured Help generator