Werken met de beste software?


Actief Software biedt een compleet softwarepakket voor uw klanten, de opdrachten, kandidaten en uw medewerkers.

Volledig en compleet

internet

Live website koppeling

APM wordt geleverd met interactieve internet pagina's welke in uw eigen site kunnen worden geïntegreerd, zodat potentiële kandidaten direct kunnen reageren op openstaande vacatures. Deze pagina's zijn direct gekoppeld aan uw APM database en zijn dus altijd actueel!

businessman

Matching

APM biedt een geavanceerd matching systeem met zelf in te richten scorelijsten. Met de geavanceerde match functies kunt u niet alleen geschikte kandidaten vinden voor een bepaalde vacature, maar ook vacatures of opdrachtgevers voor een bepaalde kandidaat.

interactief

Apps

APM wordt geleverd met gratis apps voor consultants, kandidaten en opdrachtgevers. Naast onze native apps voor iOS en Android bieden wij ook een mobiele web interface. Zo kan ook met niet-ondersteunende platformen gebruik worden gemaakt van onze apps.

email

Mailing

De software is voorzien van een mailing functie waarmee u eenvoudig verschillende mailinglijsten kunt onderhouden. Heeft u kandidaten uit verschillende branches? Stuur ze een nieuwsbrief met voor hen relevantie informatie. Of stuur iedereen met kerst een e-card.


payment-method

Verlonen

APM biedt een groot aantal koppelingen met andere programma's. Wilt u zelf verlonen? Dit kan i.c.m. Microloon, een professioneel en gebruiksvriendelijk salarisverwerkingspakket. Naast Microloon er zijn ook koppelingen met NMBRS, UBPlus, Unit4, Loket en indien nodig is mogelijkheid aanwezig om nieuwe koppelingen te maken.. Ook op boekhoudprogramma’s als Exact, King, CASH, Multivers, Twinfield of Muis sluit APM zich naadloos aan.

Facturatie uitzend

Geïntegreerde facturering

Het aanmaken van facturen gebeurt automatisch in APM en kan op elk moment, onafhankelijk van het moment van verlonen. Daarnaast kunt u ook handmatig facturen maken, correcties doen d.m.v. een credit nota functie en per opdrachtgever kiezen voor enkele
of verzamelfacturen.

monitor

Rapportages & Sjablonen

APM bevat uitgebreide rapportage en sjabloon mogelijkheden. Sjablonen maakt u in de vertrouwde Microsoft Office omgeving met Word en Outlook. Daarnaast kunnen alle standaard rapporten via de ingebouwde rapport editor worden aangepast, zodat deze voldoen aan uw eigen wensen en huisstijl.

dashboard

Management dashboard

De tabbladen op het Dashboard geven een overzicht van uw laatste 100 agendapunten, contacten, sollicitanten en plaatsingen. Tevens kunt u met het tabblad Statistiek staaf- en lijndiagrammen van uw plaatsingen, contacten, agendapunten en gefactureerde uren genereren van, bijvoorbeeld, de laatste maanden of weken.

parallax background

Productkenmerken

Een beknopte opsomming van de productkenmerken van A-PerfectMatch: