Werken met de beste software?


Actief Software biedt een compleet softwarepakket voor uw klanten, de opdrachten, kandidaten en uw medewerkers.

Volledig en compleet

Software

Live website koppeling

APM wordt geleverd met interactieve internet pagina's welke in uw eigen site kunnen worden geïntegreerd. Laat nieuwe kandidaten en opdrachtgevers zich online aanmelden. Verbeter uw vindbaarheid voor zoekmachines door met behulp van XML-feed of WordPress plug-in automatisch uw vacatures op uw website te publiceren. Deze pagina's zijn direct gekoppeld aan uw APM database en zijn dus altijd actueel!

Software

Matching

Met de geavanceerde match functies van APM kunt u niet alleen geschikte kandidaten vinden voor een bepaalde vacature, maar ook vacatures of opdrachtgevers voor een bepaalde kandidaat. Matchen gebeurt aan de hand van een groot aantal selectiecriteria waar u zelf de score van bepaalt. Zo matcht u altijd op de aspecten waar u en uw klanten de meeste waarde aan hechten.

Software

Apps/Portalen

APM wordt geleverd met gratis apps voor consultants, kandidaten en opdrachtgevers. Naast onze native apps voor iOS en Android bieden wij ook een mobiele web interface. Zo kan ook met niet-ondersteunende platformen gebruik worden gemaakt van onze apps. Werkt u met arbeidsmigranten? Dan is het mogelijk om in de portalen een onbeperkt aantal talen te gebruiken.

Software

Mailing

Naast ontwikkelen van sjablonen in Word en Outlook is APM in staat om alle binnenkomende en uitgaande e-mails van Outlook automatisch te koppelen aan een kandidaatsdossier of opdrachtgever dossier. Zo kunt u blijven werken met Outlook in plaats van vast te zitten aan een, in de software geïmplementeerde, interne mail omgeving.


Software

Facturatie

Het aanmaken van facturen gebeurt automatisch in APM en kan op elk moment, onafhankelijk van het moment van verlonen. Daarnaast kunt u ook handmatig facturen maken, correcties doen d.m.v. een credit nota functie en per opdrachtgever kiezen voor enkele
of verzamelfacturen. Facturen kunnen naar een boekhoudprogramma geëxporteerd worden.

Software

Verlonen

APM biedt een groot aantal koppelingen met andere programma's. Maar de ware kracht van APM wordt duidelijk in combinatie met Microloon, een professioneel en gebruiksvriendelijk salarisverwerkingspakket. Naast Microloon er zijn ook koppelingen met NMBRS, UBPlus, Unit4, Loket en Loon. Indien nodig, is de mogelijkheid aanwezig om nieuwe koppelingen te maken.

Software

Rapportages & Sjablonen

APM bevat uitgebreide rapportage en sjabloon mogelijkheden. Sjablonen maakt u in de vertrouwde ms Office omgeving met Word en Outlook. Er is een koppeling met ondertekenen.nl, zodat documenten digitaal ter ondertekening aangeboden kunnen worden. Daarnaast kunnen alle standaard rapporten via de ingebouwde rapport editor worden aangepast, zodat deze voldoen aan uw eigen wensen en huisstijl.

dashboard

Management dashboard

Met het dashboard van APM kunt u snel inzicht krijgen in de prestaties van uw organisatie en werknemers. Elke gebruiker kan zijn/haar dashboard inrichten naar eigen inzicht en behoefte met de gewenste diagrammen en tabellen. APM beschikt over een groot aantal standaard diagrammen. Mist u een diagram? Dit kan kosteloos toegevoegd worden.

parallax background

Productkenmerken

Een beknopte opsomming van de productkenmerken van A-PerfectMatch: