Uitzendsoftware

Actief Software dé leverancier van geavanceerde uitzendsoftware voor uw bureau.

Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche zijn we niet alleen een betrouwbare naam, maar ook een pionier in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van innovatieve uitzendsoftware. Ons vlaggenschipproduct, A-PerfectMatch, is een bekroonde oplossing die uw uitzendbureau naar nieuwe hoogten tilt. Het is meer dan alleen een softwarepakket; het is een volledig ecosysteem dat is ontworpen om al uw operationele behoeften te ondersteunen en te verbeteren.

Wat maakt A-PerfectMatch zo bijzonder? Allereerst onze diepgaande kennis van de uitzendbranche. We begrijpen de uitdagingen waar u voor staat en hebben onze software dienovereenkomstig ontworpen. Met A-PerfectMatch beschikt u over een uitgebreid pakket functies voor matching, planning, urenverwerking, facturatie en verloning, allemaal geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke interface.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze proactieve benadering van ontwikkeling. We blijven voortdurend innoveren en updaten om ervoor te zorgen dat onze software altijd voldoet aan de nieuwste eisen en technologieën. Met gratis apps en portals voor uw klanten, uitzendkrachten en consultants onderweg, bieden we een complete oplossing die uw bedrijf efficiënter en effectiever maakt.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze flexibiliteit en ons vermogen om maatwerkoplossingen te leveren die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften. Of u nu een klein bureau bent dat net begint of een gevestigde speler in de markt, wij passen onze software aan om aan uw eisen te voldoen en u te helpen uw doelen te bereiken.

Kortom, met Actief Software aan uw zijde kunt u met vertrouwen de uitdagingen van de uitzendmarkt aangaan en uw bureau naar nieuwe hoogten brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat A-PerfectMatch voor u kan betekenen!

Lees meer...»

 

Uitzenden met A-PerfecMatch

Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een uitgebreid en compleet pakket voor een aangename prijs.

Apps en website integratie

Geef werknemers de vrijheid zich in te schrijven, naar geschikte vacatures te zoeken of uren in te dienen via internet. Alle versies van APM komen standaard met apps en multilanguage portalen, welke u gemakkelijk in uw eigen site kunt integreren.

Platte organisatie

Dankzij de platte organisatiestructuur van Actief Software heeft u altijd contact in een directe lijn. Persoonlijk contact stellen wij hoog in het vaandel. Bij Actief Software wordt nu nooit gezien als een nummertje.

Veelzijdige export

Gebruikt u een boekhoudprogramma als Exact, King, CASH, Multivers, Twinfield of Muis? Gebruikt u een ander boekhoudprogramma? Dan kunnen we ook aangepaste export definities maken. APM beschikt over uitgebreide export functies en sluit naadloos aan op alle grote boekhoudpakketten.

Sjablonen

Nooit meer knippen en plakken tussen documenten. Laat APM de lege velden invullen met de sjabloonfunctie. Zo kunt u met drie klikken een persoonlijke arbeidsovereenkomst, e-mail of sms bericht opstellen.

parallax background