Uitzendsoftware

Actief Software biedt een uitstekend pakket voor uw uitzendbureau.


Actief Software is al 12 jaar succesvol actief in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van innovatieve uitzendsoftware, genaamd A-PerfectMatch. Wij volgen met succes alle trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche. Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een modern pakket en een proactieve ontwikkeling. Naast ondersteuning van het volledige uitzend-proces, bieden wij u ook gratis apps én sitepagina’s voor uw klanten en uitzendkrachten. Ook voor de consultants is een App voor onderweg beschikbaar.

Wilt u uw organisatie een boost geven op het gebied van matching, planning, uren verwerking, facturatie en verloning? A-PerfectMatch kan dit voor u doen! Lees meer...»

Uitzenden met A-PerfecMatch

Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een uitgebreid en compleet pakket voor een aangename prijs.

Apps en website integratie

Geef werknemers de vrijheid zich in te schrijven, naar geschikte vacatures te zoeken of uren in te dienen via internet. Alle versies van APM komen standaard met apps en webpagina's, welke u gemakkelijk in uw eigen site kunt integreren.

Platte organisatie

Dankzij de platte organisatiestructuur van Actief Software heeft u altijd contact in een directe lijn. Persoonlijk contact stellen wij hoog in het vaandel. Bij Actief Software wordt nu nooit gezien als een nummertje.

Veelzijdige export

Gebruikt u een boekhoudprogramma als Exact, King, CASH, Multivers, Twinfield of Muis? APM beschikt over uitgebreide export functies en sluit naadloos aan op alle grote boekhoudpakketten.

Sjablonen

Nooit meer knippen en plakken tussen documenten. Laat APM de lege velden invullen met de sjabloonfunctie. Zo kunt u met drie klikken een persoonlijke arbeidsovereenkomst, e-mail of sms bericht opstellen.

Top