Cloud based uitzendsoftware

Actief Software biedt een uitstekend cloud based pakket voor uw uitzendbureau.


Actief Software is al 12 jaar succesvol actief in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van innovatieve uitzendsoftware, genaamd A-PerfectMatch. Wij volgen met succes alle trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche. Met A-PerfectMatch (APM) bent u verzekerd van een modern pakket en een proactieve ontwikkeling.

De gegevens van APM worden opgeslagen op de cloud based database van Actief Software. Heeft u uw laptop bij u en is er een internetverbinding? Dan kunt u zonder problemen inloggen en gebruik maken van onze software. Of u nu een flex werkplek heeft of graag in een koffiebar nog even werkt. Daarnaast wordt APM geleverd met een app. Zo kunnen u, uw werknemers en klanten ook onderweg bij hun gegevens.Lees meer...»

Uitzenden met A-PerfecMatch

Met A-PerfectMatch bent u verzekerd van een uitgebreid en compleet pakket voor een aangename prijs.

Website integratie

Geef werknemers de vrijheid zich in te schrijven, naar geschikte vacatures te zoeken of uren in te dienen via internet. Alle versies van APM komen standaard met interactieve webpagina's, welke u gemakkelijk in uw eigen site kunt integreren.

Online vacatures

Vacatures worden automatisch op uw site geplaatst door middel van een XML-feed of WordPress plug-in. Ook staan binnen een paar klikken uw vacatures op alle grote online vacature banken met behulp van Knollenstein en/of InGoedeBanen.

Apps

Met de gratis apps van A-PerfectMatch maakt u het uw klanten extra makkelijk. Zo kunnen zij door werknemers ingediende werkbriefjes afhandelen, zélf nieuwe vacatures aanmaken en direct naar geschikte kandidaten zoeken om openstaande posities te vervullen. Het enige wat u hoeft te doen is goedkeuren.

Digitaal ondertekenen

Met de sjabloonfunctie kunt u automatisch contracten generen welke u digitaal kunt laten ondertekenen door de koppeling met Ondertekenen.nl. Loopt het contract bijna af? APM laat u dit weten zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Top