A-PerfectMatch Apps

A-PerfectMatch wordt geleverd met gratis apps voor consultants, kandidaten en opdrachtgevers.

Naast onze native apps voor iOS en Android bieden wij ook de mobile web interface voor niet-ondersteunende platforms, zodat ook deze gebruikers gebruik kunnen maken van onze apps.

App voor consultants

Indien u veel onderweg bent is het natuurlijk handig om informatie uit A-PerfectMatch in te kunnen zien en eventueel toe toevoegen. Omdat u niet altijd in de gelegenheid bent om dit met uw laptop te doen, hebben we nu de APM App voor u ontwikkeld.

App voor kandidaten

De App biedt de mogelijkheid voor uitzendkrachten om hun werkbriefjes in te voeren, informatie te bekijken van hun actieve plaatsingen, passende opdrachten te zoeken, hun rooster te bekijken en roosterwensen door te geven. Ook kunnen ze loonstrook informatie bekijken.

App voor opdrachtgevers

Voor inleners is het met de App mogelijk om werkbriefjes goed te keuren, meer informatie te bekijken over de bij hen werkzame kandidaten en openstaande facturen te bekijken.

Whitelabel app

Naast onze app "Werkbriefje" die wij standaard beschikbaar stellen, bieden wij ook de mogelijkheid (tegen meerprijs) tot het verkrijgen van een eigen whitelabel app. Deze white label app biedt de mogelijkheid om de app geheel aan te laten passen naar uw eigen huisstijl, zoals de door u gekozen naam, logo en stijl in de App store (IOS en Android).  Hierdoor zijn ook push berichten mogelijk. Voor de kosten voor het ontwikkelen en publiceren van deze app zie de tarieven pagina.

 
parallax background