Video's

Bekijk onze demonstratievideo's om een algehele indruk van A-PerfectMatch te krijgen

1. Inloggen & Basis


In deze video zullen wij de basis van het programma met u doornemen. Door de eenvoudige opbouw hoeft u geen expert te zijn om met onze software te werken. We laten in deze video zien hoe u eenvoudig de informatie op het scherm kunt filteren en ordenen.

2. Kandidaten


In deze video zal het Kandidatenscherm doorlopen worden. We laten zien welke gegevens geregistreerd kunnen worden en demonstreren hoe nieuwe Kandidaten worden ingevoerd; onder andere door het inlezen van een CV via Textkernel.

3. Opdrachtgevers


In deze video zullen we het Opdrachtgeverscherm behandelen. We laten u bijvoorbeeld zien hoe u afdelingen en contactpersonen kunnen aanmaken.

4. Opdrachten


In deze video zullen Opdrachten behandeld worden. We laten zien hoe deze kunnen worden aangemaakt en hoe Opdrachtgevers zélf Opdrachten aan kunnen maken. Als laatste zullen we de Matching functies demonstreren door een geschikte Kandidaat voor een Opdracht zoeken.

5. Verlonen & Factureren


In deze video wordt een voorbeeld gegeven van hoe een verloning met Microloon in zijn werk gaat. We voeren een declaratie in voor een Kandidaat, maken een loonstrook aan en factureren de Opdrachtgever.

6. Dashboard & Queries


In deze video doorlopen we één van de belangrijkste schermen van APM: het Dashboard. Vervolgens demonstreren wij de veelzijdigheid van queries en geven u een indruk wat dit u voor extra functionaliteit kan bieden.

7. Webportals


In deze video demonstreren we de webportals die bij APM worden meegeleverd en hoe deze geïmplementeerd kunnen worden. We laten onder andere de afwikkeling zien van werkbriefjes die via internet worden ingevoerd.

8. Apps


In deze laatste video doorlopen we de APM smartphone app en bekijken we de mogelijkheden voor Consultant, Opdrachtgever en Kandidaat.


Zin in nog meer videos?

parallax background